Timp și metode de livrare

Suntem un magazin online, iar produsele noastre sunt vândute doar prin internet. Mărfurile sunt livrate exclusiv prin companii de curierat cat si online pentru decodarile online a telefoanelor si a tabletelor . Nu este posibil să cumpărați mărfurile sau să le ridicați la sediul companiei.

Punem accentul cel mai mare pe client pentru a primi mărfurile comandate în cel mai scurt timp posibil. Conform legii și în conformitate cu Termenii și condițiile noastre de afaceri, avem maxim 2 zile lucrătoare pentru a livra bunurile comandate.

Termenul de livrare constă din:
– timpul de implementare/procesare (1 zi lucrătoare)
– termen de livrare de către transportator (1 zi lucrătoare)

Urmărirea coletului va fi disponibilă în 1 zi lucrătoare.

Pentru livrarea bunurilor comandate folosim serviciile companiei de curierat Fan Courier , care asigură livrarea rapidă, asigurarea mărfurilor adesea scumpe și servicii de înaltă calitate.

Coletul este predat pentru livrare a doua zi lucrătoare după ce pachetul a părăsit depozitul. Sâmbăta, duminica și sărbătorile naționale nu sunt incluse în termenul de livrare și procesare a comenzii.

Fiecare comandă mai mare de 300lei este pe teritoriul României trimisă pe cheltuiala noastră!

Prețurile pentru transpor valabile pentru România

Metoda de expediere Livrare gratuită de la Costuri de livrare
plata online suprataxă pentru plata la livrare
Expediere prin FanCourier 313 LEI 24 LEI 6 LEI

Pentru livrarea mărfurilor în România folosim serviciile unei companii de curierat.

Toate expedierile din magazinul nostru sunt ambalate și verificate de doi lucrători care se verifică reciproc. Pachetele sunt etichetate cu logo-ul companiei și dacă primiți o expediere cu bandă deteriorată sau ambalaj original deteriorat sau dacă se presupune manevrarea suspectă a coletului de către un terț, ar trebui să refuzați să acceptați comanda și să ne anunțați imediat. Situația apărută va fi rezolvată de către angajatul nostru.

Informații despre expedierea comenzii din depozit, inclusiv numărul de expediere, sunt trimise clientului prin e-mail. După primirea acestui e-mail, vă puteți aștepta la livrare în două zile lucrătoare. Puteți afla unde se află în momentul de față expedierea, introducând numărul expedierii pe site-ul Fan Courier.

Fiecare expediere este însoțită de un document fiscal sau factură fiscală ca dovadă a achiziției. În plus, instrucțiunile de utilizare și certificatul de garanție sunt anexate mărfurilor care necesită acest lucru.